Funderingar

Hej igen

Det här var svårt, det gäller också att få så många besökare på bloggen som möjligt. Enligt tidningsartiklar har bloggare flera hundra tusen besökare.

Jag måste på något sätt komma ut i nätrymden, så alla kopplar in sig på min sida. Mina gamla kalsonger förstår jag att ingen har intresse av.

För att bli känd måste det säkert till en hel del. Jag såg i tidningen att centerpartisten Stefan Hanna föreslagit en särskild tjockisskatt. En kul idé för alla utom mig. Hur ska fettman i så fall redovisas? Blir det en ny kolumn i deklarationsblanketten där man skriver in sin vikt? För övervikt enligt tabell från skatteverket betalar man extra skatt. Hur blir det för underviktiga, får de i så fall skatteavdrag?

Om jag bantar rejält under november och december månader, blir jag då beskylld för att vara skatteplanerare i den negativa bemärkelsen.

Nu är jag inte centerpartist med möjlighet att komma med förslag. Men det var en idé om hur man kan bli omtalad.

Väntar fortfarande på anbud från företag som vill att jag ska nämna deras produkter i min blogg.

Hörs


God fortsättning på det nya året 2011

Hej

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya Året. Jag tänkte starta om bloggen och bli miljonär. Hur det nu ska gå till? Jag har läst i andra bloggar, inte minst i de modebloggar som finns. Där ska man beskriva vad man har på sig, och kanske hoppar någon tillverkare på och erbjuder en peng för fin reklam.

Vad ska då jag som en gammal man berätta om. Först föll tanken på Björn Borg. Hans kalsonger är ju av världsklass så då tänkte jag att jag skulle berätta om dem. Problemet är att jag inte har några. Däremot har barnbarnen sådana det har mormor/farmor sett till.

När jag skulle beskriva vad jag har, tror jag ingen har något intresse av det. Men man kanske kan leva på barnbarnen en tid, under tiden springer jag i affärer och försöker hitta något häftigt. Vem vet kanske någon nappar och kommer med ett fint anbud.

Vi hörs

RSS 2.0